Meejjän enshoetoyksikkö on ollunna tänäpäevänä liikkeellä iha tiiviisee tahtiin.
Äethän kuhtuu meetä enshoetoyksiköks ku lähtö tapahtuu yhtä sypäkästi ja minä muka pijän samallaesta ulinata ku ampulanssi. Nii että hällyytysajussa on oltu.
Ilima on viilentynnä eelisestä ja mammannii jalaka noos iha reeppaasti. Se ku nuutuu helteellä aena ni se meejjän mänö on sillo semmosta lyyheemistä. Taekka sen mänö. Minun vaahtiin ee ilimat vaekuta. Paetsi veskeli.
- Minusta myö kyllä voetas olla paremminnii vähä niinku ratsuväk. Minä oesin se kapteen, punaset kalluunat kaalassa. Ja miäreesin vaahin ja suunnan. Äet oes sittä se vanaha sotakopukka. Joka männä kuaputtas sen minkä vanahoesta kavijoesta lähtöö. Se ee kyllä tietenkää oes paljo se. Ja torvet soes. Ja intijaanit (=linnut ja jänikset) pakkoon. Heh.

Ojjiinpenkoella ol jo mesikan kukkija. Ja taespa muutama höperö mehtämansikkahhii kukkija. Horisoovat nehhii. Paljopa eistää nyt kukkoo tyrkätä ku huomenna jo räntee sattaa. Niihen allakka on kyllä viärällä kuulla.
Olhan tuota meleko monta muutae kukkoo jo. Mittee ihmettä ne tekköö koko kesän jos nyt jo kukkoo työntäävät?

 

P1010385-normal.jpg

Äet pyykkäs eelen melekeen koko mualiman. Niinku esmerkiks päeväpeetteen ja muut peetteet. Ja minut. Että puhas poeka tul. Ja hyvimpä kuivuttii kaekki. Ilimammuuta uattelin, että ku nyt ollaan sittä puhtaeta ni suan männä siihe sen petin piälle makkoomaan. Vaekka panihii tuon minun peetteen siihe piälle. No erreöshän siinä tul. Ja het sanomista. Omalla peetteellä pittää pysyvä eelleennii. Kuulema.
Mittee järkee on pestä lotrata määräkoera jos ee se puhtaanakkaa sua männä ku omalle peetteelle?

 

P1010394-normal.jpg

- No mään mään omalle täkille... tarvihe siinä vahata.

Tänäpäevänä on ollunna eorovualit. En iänestännä. Yhtää kunnon ehokasta ee ollunna. Eekä puoluvetta.
Tarkkaa luvin kaekkiin puoluveihen luppaakset ja kotkotukset. Yhessäkkää ee maenittu mittää määräkoerista. Eekä koerista ylleesäkkää. Tyhjee hupatusta.
Ihtesä kaet sitä oes pitännä olla sielläe...